Huisartsenpraktijk Loman

LET OP! DOOR HET CORONA VIRUS MAG U NIET MEER DIRECT NAAR DE PRAKTIJKEN KOMEN, U WORDT VERZOCHT EERST TELEFONISCH CONTACT OP TE NEMEN MET UW HUISARTS. VOOR DE TELEFOONNUMMERS ZIE DE CONTACT PAGINA. VOOR MEER INFORMATIE OVER HET CORONA VIRUS VERWIJZEN WIJ U NAAR HET KOPJE ACTUEEL. HIER VINDT U DE MEEST RECENTE INFORMATIE VAN UW HUISARTS OVER DIT VIRUS.

Binnen huisartsenpraktijk Loman en Gerrits zijn twee vrouwelijke huisartsen werkzaam. Dit zijn Trudy Loman en Judith Gerrits. Per 1 januari 2018 vormen zij samen een maatschap.   
 
Huisartsenpraktijk Loman en Gerrits bevindt zich in het nieuwe Gezondheidscentrum Dreumelzorg in Dreumel. Er bestaat een nauwe samenwerking  met huisartsenpraktijk Leest (de Tweestroom).
Patiënten van Dreumelzorg staan ingeschreven bij één van beide huisartsenpraktijken.
 
Het gezondheidscentrum Dreumelzorg is geopend in 2015. Binnen het gezondheidscentrum werken diverse disciplines samen. De disciplines bestaan uit de apotheek Alphega, (kinder) fysiotherapie, cesartherapie, logopedie en er zijn een podoloog, psycholoog en een dietiste aanwezig. 
Zie ook de website van Dreumelzorg: www.dreumelzorg.nl
De missie van Dreumelzorg is om als enthousiaste en betrokken zorgverleners hoge kwaliteit eerstelijnszorg te bieden in de directe en vertrouwde omgeving van onze patiënten in Dreumel en omstreken.